Geert Lambert


Persbericht: Geert Lambert betreurt vertrek Fouad Ahidar
november 30, 2008, 6:59 pm
Filed under: links-liberalisme, Persbericht, Sociaal-Liberale Partij, Spirit | Tags:

Geert Lambert (VlaamsProgressieven) betreurt het vertrek van Fouad Ahidar als ondervoorzitter, maar wenst hem het allerbeste met de keuze die hij vandaag maakt.

“Ik wil Fouad bedanken voor de jarenlange inzet voor Spirit/VlaamsProgressieven. Ik heb zijn authentieke stijl en zijn oprechte bekommernis voor de gewone Brusselaar altijd erg geapprecieerd”, aldus Lambert. “Ik zal Fouad in de toekomst blijven beschouwen als een medestander in het streven naar een samenleving met minder ongelijkheid, onveiligheid en onverdraagzaamheid, ook al koos hij een andere weg om die idealen te verwezenlijken.”

Lambert wil nogmaals benadrukken dat de keuze van de links-liberalen voor een onafhankelijke koers geen keuze is voor het eigen grote gelijk. Integendeel: één van de eigenschappen van het links-liberalisme is net de afkeer van dogma’s, sektarisme en van een te rigide en eenzijdige keuze tussen markt en overheid.

Lambert is ervan overtuigd dat de boodschap van vrijheid, verantwoordelijkheid en gelijke kansen die de partij altijd gebracht heeft, en die Fouad met de grootste naturel vertolkte, in de toekomst nog met meer kracht en duidelijkheid kan uitgedragen worden.

Advertenties

Geef een reactie so far
Plaats een reactieGeef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s%d bloggers liken dit: