Geert Lambert


SLP adverteert in/met toiletten
februari 12, 2009, 11:17 pm
Filed under: Persbericht | Tags: ,

De Sociaal-Liberale Partij SLP lanceert vandaag een niet mis te begrijpen boodschap: “Denk aan de mensen die na u komen.” De boodschap prijkt op een affiche met een vuile WC-pot. Erg herkenbaar voor iedereen. Want wie heeft er zich nog niet geërgerd aan een WC-pot die door de vorige gebruiker vuil werd achtergelaten?

slp_advertentie1

SLP is het alternatief voor wie radicaal kiest voor de oplossingen van morgen. Voorzitter Geert Lambert : ”Populistische toogpraat is aan ons niet besteed. Wij bepleiten duurzame oplossingen en vinden dat elke maatregel moet afgetoetst worden op zijn houdbaarheid op lange termijn. En dat is nu net wat de huidige federale regering niet doet. Ze laat alles rustig betijen met een ontspoorde begroting tot gevolg. Als we er nu niets aan doen, is de volgende generatie het kind van de rekening.” SLP verwijst daarbij ook nadrukkelijk naar de vergrijzing die niet of amper wordt voorbereid, en op het gebrek aan duidelijke antwoorden rond de klimaatproblematiek.

De sociaal-liberalen komen voor het eerst op als een onafhankelijke partij. Voor de opvallende affichecampagne maakt SLP gebruik van advertentieborden in toiletten van cafés, cafetaria’s en sportclubs. Vanaf 12 februari zullen er minstens 750 affiches uithangen. Volgens voorzitter Geert Lambert is hiermee de toon gezet voor de rest van de kiesstrijd: “In tegenstelling tot de traditionele partijen beschikken we niet over een berg kapitaal. Spitsvondig zijn en creatief omspringen met het budget is de boodschap. We zullen Vlaanderen niet volstouwen met schreeuwerige 20 m²-borden. Maar op deze manier bereiken we toch onze doelgroep: actieve mensen, die een stapje in de wereld zetten, op café gaan of lid zijn van sportverenigingen.”

De affiches zijn verkrijgbaar via een mailtje naar affiche@s-lp.be .

Advertenties

Geef een reactie so far
Plaats een reactieGeef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s%d bloggers liken dit: