Geert Lambert


De Fortiscommissie moet er nu mee stoppen
maart 11, 2009, 1:33 am
Filed under: Persbericht | Tags:

De Fortiscommissie is verspilling van tijd en geld. De meerderheidspartijen hebben onderling afgesproken dat ze niet met elkaar worden geconfronteerd. Volgens SLP komt dit er op neer dat ieder zijn waarheid mag komen vertellen, zonder dat er gevolgen aan gekoppeld worden. SLP- voorzitter Geert Lambert: “Eigenlijk is er maar één echt doel: de hoofdrolspelers van het Fortisdossier voor het oog van het grote publiek witwassen. Zo hopen ze met een opgepoetst blazoen deel te nemen aan de Vlaamse verkiezingen op 7 juni.”

Voor SLP gedraagt het parlement zich met deze commissie als het schoothondje van de grote machtspartijen en vertikt ze het om haar rol als controle orgaan van de regering te vertolken. Voor SLP-voorzitter Geert Lambert is het duidelijk dat er toch geen schuldigen zullen aangeduid worden. “Het enige wat nu nog rest voor de getuigen is een politiek kaartspel, waarbij ze elkaar afwisselend de zwarte piet toespelen. Maar dit spel van de grote partijen toont aan dat hun zogenaamd goed bestuur enkel leidt tot immobilisme, terwijl de staatsschuld en de belastingsdruk elke dag groter worden. Nogmaals: sluit de deuren van de Fortiscommissie. Hoe sneller, hoe beter.”

Advertenties

1 reactie so far
Plaats een reactie

Hopelijk voor ons allemaal begint de massa de machtspelletjes te doorzien en komt het gezond verstand terug boven drijven.
Hierbij een ode aan de klokkenluiders!

Reactie door Bart Baillière
Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s%d bloggers liken dit: