Geert Lambert


Contact

e-mail: geert.lambert@yucom.be

Geert Lambert
Elisabethlaan 303
8400 Oostende

tel 059/ 51 16 06
fax 059/ 80 96 80

Geert.lambert@yucom.be

Facebook

Mijn medewerker in Oostende:
Lode Maesen
lode.maesen [at] skynet.be

Mijn medewerker in Brussel:
Pieter-Jan Devos
pjdevos [at] gmail.com
gsm: 0478/78 57 26


Geert, Lode en Pieter-Jan


16 reacties so far
Plaats een reactie

Hey, Ik heb net De Laatste Show gezien waarin je vertelt over je gastric bypass. Heb dat zelf ook laten doen een jaar geleden, ben bijna 50 kg vermagerd en voel me super! Wou even laten weten dat ik het super vind dat je er zo open over spreekt. Veel mensen zijn er beschaamd over terwijl dat absoluut niet nodig is. Dikwijls komt het in de media als kermisattractie onder de vorm van schoonheidsoperaties voor rijke mensen die het eigenlijk niet nodig hebben. Bij u was het gewoon echt en geloofwaardig, echt waar tof! Veel succes nog en echt waar, ik kan uit ervaring spreken dat heel u leven veranderd, niet alleen u uiterlijk maar heel u perceptie over de wereld! Groetjes, Karen

Reactie door Karen Gauchez

Dag Geert,
Volledig akkoord met de vorige reactie?Ik wens je van harte succes met het vooropgezette doel!!Het kan alleen maar je gezondheid verbeteren en het zal je”spirit” alleen maar goed doen…
Van harte ,

Roger Seynaeve ( ja een West-Vlaming die ooit in Oostende school liep aan het K.A. te Oostende )

Reactie door roger seynaeve

Geachte, ik heb u deze morgend horen spreken op radio 1, laat me eerst zeggen dat ik aangenaam verrast was door de gedrevenheid waarmee u het woord voerde. Ik ben het helaas niet helemaal eens met uw betoog, als een van de personen die op de kiestest bij uw partij uitkwam, net als mijn vriendin trouwens, hebben we idd niet op u gestemd. Dat is echter niet alleen omdat we tegen of voor de regering wilden stemmen… u straalt helaas in bepaalde personen en bepaalde keuzes weinig vertrouwen uit. Anciau bvb moet me nog steeds overtuigen dat hij meer is dan wat goede wil alleen. De zet daarna om iemand zonder enige politieke ervaring ( en visie) aan de top te brengen, en de naamsverandering in VlPro hebben me nog meer verwijderd. Als later diezelfde voorzitster als teken van tolerantie met een hoofddoek verschijnt, dan zie ik dat ook met lede ogen aan. Als links vrijdenkend persoon kan ik echt niet begrijpen dat uw voorzitster met een puur conservatief symbool paradeert dat in vele landen zovele vrouwen onderdrukt. Oprecht hoop ik nu dat u of iemand anders uit de basis met kracht en visie uw gedachtengoed juist zal uitdragen zonder mediastunts of populisme. Een goed discours met overtuiging gebracht, zal volgens mij uw kiezers direct terugbrengen. Althans dat hoop ik.

Reactie door robert

Jammer dat jullie zo hardleers paars als kleur blijft kiezen. Het roept voor mij doe onzalige tijd van paars op

Reactie door FELIX

Dag Geert,

ik heb Spirit en SLP altijd een goed hart toegedragen, zelfs al ben ik al jaren Sp-a lid. Maar jullie laatste slogan vind ik echt zonde ‘Elke stem op de socialisten kan uw sociale zekerheid schade,’ Erg negatief vind ik. Daarenboven zijn de andere partijen een groter risico. Ik begrijp jullie electorale overlevings-strategie, maar is jullie ex-kartel partner echt de grote politieke vijand? Dat durf ik toch te betwijfelen…

Reactie door Hicham Vanborm

Heeeeey Die Geert!

Hoe een zaadje kan ontpoppen tot een sterke boom. Hoop ik dat jouw partij kan groeien, tot een perenboom.
Die wind kan doorstaan, en waarvan u en uw partijleden de vruchten kan plukken.

Reactie door Gert Lambeert

Dabat tussen U en dewinter was geweldig.je krjgt van mij 10/10

Reactie door fares c sharp

Goedavond!

Ik vind het heel jammer dat jullie een slechte verkiezingsuitslag behaald hebben. Vooral omdat ik vind dat de slp een goed alternatief is voor mensen die liberaal zijn maar niet rechts. Ik vind jullie programma zeer goed, en ik hoop dat jullie niet uit het politieke landschap zullen verdwijnen. Succes!

Reactie door Marjan

Ik vind het ook heel spijtig dat jullie de kiesdrempel niet hebben gehaald. De laatste peiling van de Standaard zal jullie ook geen goed hebben gedaan. Vele onbeslisten zullen dan maar strategisch gestemt hebben. Jullie hebben een duidelijk programma, daar heeft het zeker niet aan gelegen. Met jullie campagne was volgens mij ook niets mis. Spijtig dat Vlaanderen zo bekrompen en kleinburgerlijk is. Misschien is in grote getale jullie incorporen bij Groen toch niet zo’n slecht idee? Zo zouden jullie je beleid toch kunnen doordrukken in de partij en mee profiteren van het electoraat van Groen. Ik vind het vooral erg voor u persoonlijk dat uw zware inspanningen niet beloond werden. Consider it, de volksverhuizing naar Groen lijkt me de beste oplossing voor jullie.
In bocca al lupo!

Reactie door leo galtieri

beste geert,
jammer voor dit slecht resultaat, mijn stem had en zal je in de toekomst zeker terug krijgen want het zijn mensen zoals jij die we echt nodig hebben nu en zeker in de toekomst. heel veel succes!!!!!

Reactie door danny goessens

Beste Geert,

Ik hoop van harte dat je jouw ideeën en het sociaal liberalisme niet opgeeft. Individuele vrijheid, met respect en begrip voor de vrijheid van anderen. Dit is volgens mij de enige ideologie die een wereld in vrede mogelijk maakt…

Ik zou dolgraag eens van gedachten wisselen met jou…

Groetjes,
Danny, Deurne

Stop de Discriminatie van Druggebruikers!

Reactie door Danny

[…] Contact […]

Pingback door De campagne kan beginnen « Geert Lambert

Dag Geert,

Ik zie net dat je langs bent geweest in Avelgem deze voormiddag. Jammer genoeg kon ik niet even men wagen opzijzetten voor een praatje. Ik wens jou en het voltallige Groen! team succesvolle verkiezingen, en hoop dat jullie het verschil kunnen maken in een politiek landschap dat tegenwoordig alleen nog negativisme uitstraalt, en geen oplossingen op lange termijn kan realiseren !

Avelgem is mijns inziens een gemeente die de groene, maar eveneens sociaal-liberale idee perfect kan uitdragen. Avelgemnaars zijn van oorsprong progressieve, maar ook hardwerkende Vlamingen die kunnen genieten van al het moois in hun eigen streek. Links en rechts zijn altijd wel wat conservatieve, maar ik merk de laatste jaren een progressieve, jonge beweging in Avelgem !

vriendelijke groet,

Frederic nuyttens

Reactie door Frederic Nuyttens

Beste Geert,

Bedankt voor je komst in Avelgem ! Jammer genoeg heb ik niet van gedachten kunnen wisselen met jou, maar ik hoop dat de verkiezingen van 2010 succesvol worden voor Groen! en je ganse team !

bedankt !

vrgr.

Frederic

Reactie door Frederic Nuyttens

Beste Geert,

Ik wens je veel succes met de komende verkiezingen. Als traditionele “linkse” stemmer heb ik vaak getwijfeld om op jouw partij(en) 🙂 te stemmen, maar heb ik steeds de bovenhand aan Groen of SP-A gegeven. Nu SP-A jouw vriend Bert heeft binnengehaald en de fan-tas-tische Franck Vandenbroucke (als onderwijzer moeilijk te verkroppen) aan de kant heeft gezet is keuze erg duidelijk. Ik moet zelfs niet meer nadenken.
Veel succes, je hebt al zeker 2 stemmen!

Hans

Reactie door Hans Van Genechten

Beste Geert,

Hartelijk bedankt voor uw moed in 2005. De vlamingen gaan u nooit vergeten.

Jeroen

Reactie door Jeroen
Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s%d bloggers liken dit: